Ga naar de inhoud

Informatie voor gasten

Als gast ben je van harte welkom om de kerkdiensten bij te wonen. De kerkdiensten zijn iedere zondag om 9:30 en 16:30 uur.

Crèche en kinderclub

De allerkleinste kinderen kunnen tijdens de ochtenddienst naar de crèche. Basisschoolkinderen kunnen meedoen met de kinderclub. De ene week zijn de kinderen van de groepen 1/2 en 5/6  aan de beurt, de andere week de kinderen van groepen 3/4 en 7/8. Tijdens de dienst wordt aangegeven wanneer de kinderen naar de kinderclub gaan.

Avondmaal

Een paar keer per jaar vieren we het Heilig Avondmaal. We denken toen terug aan de dood van Jezus aan het kruis. De avond voordat hij gekruisigd werd, hield Jezus een maaltijd met zijn discipelen. Als gast ben je van harte welkom aan het avondmaal. Je hoeft je niet vooraf bij de kerkenraad te melden. Als volwassen gast ben je uitgenodigd om mee te vieren als je: 

  • gedoopt bent
  • in je gemeente avondmaal mag vieren
  • instemt met het evangelie dat wij in de Vaste Burcht belijden
  • als kind van God wilt leven

In gesprek na de kerkdienst

Na de ochtenddiensten staat er een kop koffie of thee klaar en fris voor de kinderen. Je bent van harte uitgenodigd. Spreek gerust iemand aan om kennis te maken of een vraag te stellen. We helpen je graag verder.