Ga naar de inhoud

Welkom

Koffieochtend

Iedere donderdag 10:00 – 12:00

Kom binnen en ga lekker zitten, dit motto staat naast onze deur. Daarom heten we elke donderdag iedereen, oud of jong welkom in de huiskamer van onze kerk. We schenken graag een bakkie voor je in. We bieden een stuk gezelligheid, een warme ontmoetingsplek voor de buurt. Neem gerust iemand mee. Een paar keer per jaar organiseren we een activiteit. Verder hebben we een kleine minibieb, waaruit je een boek kunt lenen, of zak gewoon lekker onderuit op de bank in de zithoek.

Activiteiten

23 november: Pianospel
30 november: Kleine expositie met schilderijen van Lysandra Wiersma en ontmoeting met de kunstenaar 

Wie is Lysandra Wiersma?

Lysandra Wiersma is geboren in Haarlem en opgegroeid in Wageningen, waar zij vanaf vijftien jaar haar eerste schilderlessen kreeg van Ben van Londen. Later woonde zij in Den Haag waar ze diverse kunstdisciplines volgde aan de Vrije Universiteit (Psychopolis). O.a modeltekenen, beeldhouwen en fotografie. Verder heeft zij een diploma leraar tekenen aan de PABO gehaald, een tweedegraads bevoegdheid. Ze heeft les gegeven op MAVO’s, op de volksuniversiteit en bij haar thuis op zolder.

Ze heeft regelmatig exposities gehad en een van haar schilderijen is genomineerd voor de Van Gogh-prijs en heeft een maand in het stedelijk museum van Breda gehangen. Zij schildert -met fantasie- naar de natuur en werkt soms ook naar Bijbelse thema’s. Ze blijft zoeken naar nieuwe wegen om haar liefde voor mens en natuur tot uitdrukking te brengen!

Contact

Heeft u een vraag over de koffieochtend? Stuur dan een email naar koffie@ngkgouda.nl of bel 0182 527291.

Wat voor kerk is de Vaste Burcht?